Mano darbai – tai mūsų ateitis

Balandžio pradžioje Gižų Kazimiero Baršausko mokykloje-daugiafunkciame centre vyko rajoninė mokinių darbų konferencija „Mano darbai – tai mūsų ateitis“, kurioje dalyvavo ir mūsų progimnazijos mokiniai: pirmokas Justas Alavočius, antrokai Haroldas Rakauskas ir Danielis Didvalis bei aštuntokai Matilda Kalvaitytė, Jonas Jasulevičius, Tautvydas Peseckas, Benas Striokas.

Smagu, kad pakilią nuotaiką ir šypsenas dovanojo ne tik pavasaris, bet mokinių pristatyti projektiniai-kūrybiniai darbai apie įdomų laisvalaikį, smagų prasmingą laiką mokykloje, ateities planavimą („Mano augintinis“, „Gražinkime Lietuvą“, „Atšvaitai“ ir „Ekstremalios situacijos“). Mokiniai ugdėsi ne tik dalykines, bet ir bendrąsias kompetencijas, gebėjimą vertinti savo asmenines savybes, mokėjimą raiškiai kalbėti, sklandžiai dėstyti mintis.

Už pagalbą ruošiantis konferencijai mokiniai dėkoja mokytojoms Irmai Kriaučeliūnienei, Neringai Radzevičienei ir Laurai Augustaitienei, o progimnazijos administracijai už galimybę vykti į šį renginį.

8a klasės mokinys T. Peseckas

Žmogaus saugos mokytoja L. Augustaitienė