Mano sėkmės istorija

Labai greitai prabėgo mokslo metai. Man jie buvo pirmieji šioje mokykloje. Metai buvo labai sėkmingi, todėl aš tikrai žinau, kas yra sėkmė. Sėkmė – tai tokia būsena, kai tau kažkas labai sekasi, kai tu jautiesi gerai. Man pavyko sužinoti labai daug naujų dalykų, susirasti daug draugų, už savo atliktą darbą  gauti gerų pažymių. Šioje mokykloje man buvo įdomu ir gera.

Aš daug mokiausi, skaičiau daug knygų, buvau aktyvus klasės ir mokyklos gyvenime. Sėkmė mane aplankė, nes buvau pareigingas, laikiausi susitarimų. Man patiko stebėti, eksperimentuoti, ieškoti naujos informacijos. Aš nebijojau klausti, kreiptis pagalbos į mokytojus, draugus. Aš tikėjau savo jėgomis ir visada sau kartojau „aš galiu“. Mane skatino tėvai, mokytojai, draugai. Galvoju, kad mano užsispyrimas ir noras būti geriausiu padėjo man pasiekti aukštų rezultatų.

Turint daug žinių ir mokant jas pritaikyti, galima pasiekti visas savo svajones. Aš turiu keletą svajonių ir tikiuosi, kad jos sėkmingai išsipildys. Kitais mokslo metais ir toliau sieksiu savo užsibrėžto tikslo.

5 klasės mokinys Kristupas Račkauskas