Ketvirtokų mokslo metų užbaigimo šventė

Paaugom, tapom didesni.

Svajonių  laivas neš toli, toli.

Į dar neatrastus kraštus –

ten ves vaikystės takas mus.

Saulėtą pavasario dieną mūsų progimnazijos ketvirtokams nuskambėjo mokyklinis skambutis, kviesdamas į nuotykių ir atradimų laiką – atostogas. Švęsdami paskutinę mokslo metų dieną ketvirtokai atsisveikino su pradine mokykla. Nuo šiol jie jau penktokai. Gerokai ūgtelėję ketvirtokai simboliškai atsisveikino su mokytojais, kurie mokė pradinėse klasėse. Džiugu, kad į šventę atvyko ketvirtokų pirmoji mokytoja Neringa Radzevičienė. Mokytoja palinkėjo buvusiems mokiniams sėkmės, prisiminė mėgstamą žaidimą ir padovanojo po prisiminimo dovanėlę. Sveikinimo žodžiu ir saldžia dovanėle ketvirtokus nustebimo būsima auklėtoja. Mokyklos direktorė Gileta Naujokienė  įteikė padėkos raštus labai gerai besimokantiems ir aktyviems ketvirtos klasės mokiniams. Visiems  ketvirtokams  buvo įteikti Pradinio išsilavinimo pažymėjimai.

Būsimų penktokų  tėveliai nuoširdžiai padėkojo mokyklos administracijai, mokytojams už vaikų gebėjimų atskleidimą, padrąsinimo žodį ir rūpestį.

Šventės pabaigoje mokyklos kieme buvo pasodintas medelis. Žaliuojanti eglutė visada primins ketvirtokams  apie pradinėse klasėse prabėgusią nerūpestingą vaikystę, supainiotas raideles ir iškrėstas išdaigas.

Nuoširdžiai dėkojame ketvirtokų tėveliams už supratingumą,  pagalbą ir iniciatyvą.

Mokytoja Jolanta Ribačionkienė