Ekskursija į Klaipėdą

Visi mokiniai mokslo metų pabaigoje laukia kelionių. Kelionės į Klaipėdą, kurią planavome jau prieš pora mėnesių, laukė ir mūsų šeštoji klasė.

Gražų birželio 13-osios rytą pajudėjome iš progimnazijos kiemo. Su mumis vyko mūsų auklėtoja Zita Šestilienė ir pavaduotoja ugdymui Vilma Anelauskienė. Važiuodami į Klaipėdą išmokome dainą „Jei ne auksinės vasaros“, smagiai traukėme ir kitas, linksmesnes dainas.  Nuvažiavę  į batutų parką ,,Sky park“, turėjome puikų laiką. Pirmiausia instruktorius mums pravedė mankštą, supažindino su taisyklėmis. Beveik dvi su puse valandos šokinėjome ant batutų, o pavargę ėjome į poilsio zoną pailsėti, kur turėjome galimybę pažaisti įvairius žaidimus.

Vėliau keltu kėlėmės į Klaipėdos jūrų muziejų. Apžiūrėjome jūrų gyvūnus, iškamšas, milžiniško dydžio kriaukles, įspūdingą akvariumą, kuriame plaukioja didžiuliai eršketai ir kiti jūros gyventojai. Maži mieli ruoniukai kalbėjosi savo kalba, linksmino lankytojus, pozavo fotografams. Smagu buvo iš arti pamatyti jūrų liūtus, pingvinus. Patyrėme neįtikėtinai daug naujų įspūdžių ir emocijų.

 Po to apsilankėme pramogų centre ,,Akropolis“. Žiūrėjome filmus ,,Forum cinema’s“,  smaguriavome saldumynų. Vakare linksmai patraukėme į Vilkaviškį. Važiuodami dainavome savo pamėgtas dainas. Auklėtoja ir pavaduotoja buvo nustebusios, kad mes jų mokame tiek daug, o naująją („Jei ne auksinės vasaros“) kitą rytą padainavome tremčiai skirtame renginyje Vilkaviškio geležinkelio stoty. Už ekskursiją ir maloniai praleistą laiką esame dėkingi savo klasės vadovei ir mus lydėjusiai  pavaduotojai.

Kelionės stiprina draugystę ir padeda geriau pažinti vienas kitą.

6 klasės mokinės Miglė Jurgelaitytė ir Kamilė Peseckaitė