Paskutinė mokslo metų diena – Padėkos diena

Birželio 15 d., paskutinę mokslo metų dieną, progimnazijoje vyko jau tradicine tapusi Padėkos diena. Ši diena progimnazijoje – galimybė stabtelti ir apžvelgti nuveiktus darbus, pasidžiaugti vieni kitais, padovanoti šypseną ir gražų žodį, svarbų kiekvienam. Ir tai nieko nekainuoja, tačiau yra branginama.

Mokyklos bendruomenėje  dėkojome mokiniams už gerus ir labai gerus pasiekimus, įsitraukimą į įvairias veiklas progimnazijoje, puikų lankomumą, už  sportinius laimėjimus ir kitus gerus darbus.

Šventinės popietės metu buvo išdalintos kelios dešimtys padėkos raštų mokiniams.

Padėkos dieną vainikavo  „Šauniausios klasės“ konkurso nugalėtojų paskelbimas. Tarp 5–8 klasių šauniausia klase tapo 5 klasė  (vadovė Rasa Bondzinskienė). Tapti šauniausia klase mokykloje nebuvo taip paprasta. Kiekviena klasė turėjo galimybę rinkti taškus dalyvaudama konkursuose, olimpiadose, varžybose, kurie vyko mokykloje ir už jos ribų. Kiekvieno mokinio mokymosi pasiekimai taip pat pildė bendrą klasės taškų kraitį. Buvo vertinamas mokinių lankomumas, elgesio kultūra, mokyklinės uniformos dėvėjimas. Gegužės mėnesį klasių kolektyvai turėjo galimybę atlikti socialinę veiklą-iniciatyvą, kuri užbaigė taškų rinkimo maratoną. Laimėjusi klasė tvarkė miesto upės krantus prie Eucharistinio tilto, šeštokai, vykdami į ekskursiją, rinko šiukšles aukščiausioje magistralės vietoje, o aštuntokai papildė bibliotekėlę lauko klasėje.

Šauniausia klasė džiaugėsi dovanotu prizu ir pramoga. Nors šiais metais pasisekė penktokams, tačiau visi mūsų mokyklos mokiniai yra šaunūs ir kūrybingi. Visais jais mes didžiuojamės. Palinkėję malonių potyrių, šviesios ir nuotaikingos vasaros, atsisveikinome iki rugsėjo, naujų mokslo metų pradžios.

Klasių vadovų metodinio būrelio pirmininkė Ina Bikauskienė

„Šauniausios  klasės“ konkurso koordinatorė Laura Augustaitienė