Kalėdų belaukiant

Artėja gražiausios, meduoliais kvepiančios metų šventės – Kalėdos. Kasdien žengdamos po mažą žingsnelį, Kalėdos atkeliauja į mūsų progimnaziją, į mūsų širdis ir mūsų namus. Jų laukimu alsuoja miesto gatvės, aikštės, namų ir mokyklų langai.

Jau ketvirtus metus mūsų progimnazijos tarybos tėvai prisijungia prie kalėdinio projekto ,,Šviesos belaukiant“, puošdami ir gražindami mokyklą.

Jų dėka pastatyta ir papuošta eglė mokyklos kieme ir antrojo aukšto fojė. Pirmo aukšto koridorių puošia iš šiaudų pagaminta dekoracija, o trečiame aukšte puikuojasi senis besmegenis su maišu dovanų. Pradinukų durys papuoštos kalėdinėmis kojinėmis, nykštukais, kuriose staigmenas mažiesiems dės vyresnieji mokiniai.

Dėkojame Žydrūnei ir Sauliui Labašauskams, padovanojusiems gražuolę eglę mūsų mokyklai. Dėkojame mokyklos tarybos tėvams – Inai ir Vytautui Striokams, Anetai ir Dainiui Briaukams, Simonai Čiuplienei, Daivai Miknevičienei, Erikai Rudzevičienei – už geranorišką pagalbą, idėjas, puošiant mokyklą gražiausioms metų šventėms.

Tarybos pirmininkė I. Žemaitienė