„Ąžuolo“ dienos šventė

Gegužės 31 d. Vilkaviškio „Ąžuolo“ progimnazijos bendruomenė buvusius ir esamus mokinius, mokytojus, tėvelius, svečius sukvietė į tradicinę „Ąžuolo“ dienos šventę „Esantys Laike“.

Atvykusiųjų dėmesį prieš koncertinę programą  traukė nuotraukos, kuriose buvo galima išvysti dvejas trejas Kartas – senelių, tėvų, vaikų – lankiusių ir lankančių šią ugdymo įstaigą. Įvairias veiklas tiek mažiems, tiek dideliems siūlė Kiemeliai.

Šventinėje programoje dalyvavo visos progimnazijos klasės, meniniai kolektyvai, solistai, skaitovai. Temą „Esantys Laike“ įprasmino aktyvus tėvų, mokytojų, mokinių, net ir senelių  dalyvavimas. Puikią muzikinę  nuotaiką ir energiją dovanojo  Pilviškių „Santakos“ gimnazistų grupė „Sound storm“.

„Visi esame svarbūs, reikšmingi, stiprūs, tačiau su vieninteliu laiku nekonkurencingi. Bet tuo ir žavus Būtasis, Esamasis, Būsimasis laikas, kad jis visoks, leidžia išgyventi smagių akimirkų, kaupia patirtį, suteikia vilties, – kalbėjo progimnazijos direktorė Gileta Naujokienė.

Nuoširdžiai dėkojame Visiems, susibūrusiems ir padėjusiems kurti „Ąžuolo“ dienos šventę. Džiugu, kad stabtelėjome akimirkai ir atpažinome savyje – Esu.

Pavaduotoja ugdymui

Vilma Anelauskienė