Ačiū už Mokytojo dienos šventę

Spalio 4-ąją progimnazijos bendruomenė minėjo Tarptautinę mokytojų dieną.

Šios ugdymo dienos organizatoriai sukūrė ne tik puošnią, jaukią aplinką, bet ir įsimintiną šventę. Tądien mokytojus džiugino gėlių žiedai, įvairios staigmenos, sveikinimai iš Lietuvos ir pasaulio, nuoširdūs tėvelių ir mokinių žodžiai. Subtilias saksofono melodijas dovanojo Kęstutis Malskis, tautišką šokio ir dainos pliūpsnį – folkloro ansamblis „Sūduviai“ (vad. J. Drunienė). Nuostabią rudens puokščių parodą, skirtą Mokytojui, surengė priešmokyklinio ugdymo auklėtiniai ir pradinių klasių mokiniai.

Vyriausieji, aštuntokai, kaip ir kasmet – Savivaldos dieną –  atsakingai vykdė mokytojų pareigas: vedė pamokas ir kartu turėjo galimybę pasitikrinti mokymo ir vadovavimo gebėjimus. Vėliau šias pareigas perėmė tėveliai.

Visų kolegų vardu už kūrybiškas idėjas, dovanotą puikią šventišką nuotaiką nuoširdžiai dėkojame Mokyklos tarybai ir jos pirmininkei Jolantai Ribačionkienei, Mokinių tarybai ir jos kuratorei Inai Bikauskienei, 8 klasės mokiniams ir klasės vadovei Zitai Šestilienei.

Už geranoriškumą ir netradicines pamokas tariame Ačiū tėvams: Eglei Ramanauskienei, Editai Vyšniauskienei, Rasai Medelienei, Giedrei Anisimavičienei, Joanai Žukauskaitei, Vilmai Šeštakauskienei, Gitanai Vosylienei, Rasai Bružienei, Jolantai Mockevičienei, Viktorui Meištui ir Gintarui Vincevičiui.

Mokyklos administracija

Fotografijų autorės, 6 klasės mokinės

Rimantė Lukašinskaitė ir Mija Sokolova