Socialinė iniciatyva „Misija Laplandija 2019“

Jau trečius metus socialinė iniciatyva MISIJA LAPLANDIJA stengiasi išpildyti didžiausią visų vaikų svajonę – pamatyti Kalėdų Senelį. Iniciatyvos tikslas – įprasminti Kalėdas per trečiąją misiją vaikai-vaikams. Šių metų siekis – padovanoti stebuklą vaikams iš regioninių meno mokyklų, demonstruojantiems aukštus pasiekimus bei augantiems finansiškai sunkiau besiverčiančiose ar gausesnėse šeimose. MISIJA LAPLANDIJA susitikti su Kalėdų seneliu skraidino 100 Lietuvos vaikų!

Tam, kad lėktuvas į Laplandiją pakiltų, buvo reikalinga visų Lietuvos vaikų pagalba. Socialinė iniciatyva MISIJA LAPLANDIJA visus vaikus kvietė piešti kalėdinius piešinius arba atvirukus. Prie šios socialinės iniciatyvos prisidėjo ir mūsų mokyklos kompiuterinio raštingumo būrelio mokiniai, nupiešę ir įkėlę savo piešinius į iniciatyvos puslapį.

Visi vaikai, kurie savo piešiniu pasidalijo MISIJA LAPLANDIJA internetiniame puslapyje  https://www.delfi.lt/apps/laplandija/, gavo ypatingą dovaną – laišką nuo paties Kalėdų Senelio!\

Neformalaus ugdymo mokytoja D. Skinkienė