PAVASARIO KROSO PIRMENYBĖS

Gegužės 6 d. vyko Vilkaviškio rajono savivaldybės mokyklų mokinių lengvosios atletikos pavasario kroso pirmenybės. „Ąžuolo“ progimnazijos komandą atstovavo 17  mokinių iš 5–7 klasių.

Gausiausiai bėgikių startavo 500 m. distancijoje. Šioje amžiaus grupėje rungtyniavo net 7  mūsų mergaitės. Iš 35 finišą kirtusių sportininkių geriausiai sekėsi Martai Janulaitytei (5 kl.) – 5-oji vieta bei Rusnei Radzevičiūtei (6 kl.) – 9-oji vieta. Abi mokinės apdovanotos atminimo medaliais. Gražiu asmeniniu rezultatu džiaugėsi ir 6 kl. mokinė Austėja Jakštytė, užėmusi 13-ąją vietą.

1000 metrų distancijoje ištvermingai kovėsi ir 4-ąją vietą pelnė Karolis Grigaitis (6 kl.).

Jaunučių amžiaus grupėje 1000 m. distancijoje startavo Aistė Okunytė (7 kl.) ir Ugnė Čėsnaitė (7 kl.). Abi sportininkės apdovanotos atminimo medaliais.

1500 m bėgime 9-ąją vietą ir atminimo medalį iškovojo septintokas Danielius Navickas. Neblogai sekėsi ir bendraklasiui Pijui Striokui.

Varžybose buvo fiksuojami ne tik individualūs rezultatai, bet ir komandinė užskaita. Mūsų grupėje varžėsi 9 mokyklos ir susumavus gautus taškus paaiškėjo, kad vos dviejų taškų pritrūko iki prizinės III vietos taurės. Ruošimės rudeniui ir stengsimės padaryti visokeriopą pažangą.

Komandos vadovė fizinio ugdymo mokytoja Ina Dubickienė