2-4 klasių mokinių anglų k. konkursas „A SPELLING DAY“

Gegužės 3 d. progimnazijoje vyko anglų kalbos konkursas „A Spelling day“. Jo metu 2-4 klasių mokiniai varžėsi, kas taisyklingai paraidžiui ištars daugiausiai žodžių. Po atkaklių kovų kai kurie nugalėtojai išaiškėjo tik trečiame ture.

Antrų klasių grupėje I vietą laimėjo Benas Ražukas, II vietą – Joris Mickevičius, III vietą iškovojo Martynas Mikalauskas. Tarp trečiokų geriausiai sekėsi Mėtai Vaškelytei ir Justei Jasulaitytei, užėmusioms I vietas, dvi II vietos atiteko Gabrielei  Dženkauskaitei ir Ugnei Lukoševičiūtei, III vietas dalinosi Joris Bondzinskas ir Jokūbas Striokas. Tarp ketvirtokų I vietą laimėjo Smiltė Šeštakauskaitė, II – Danielius Lasevičius, III vieta atiteko Pauliui Saukaičiui.

Pirmąsias vietas iškovoję mokiniai varžėsi ir rajoniniame konkurse, kuriame 3a klasės mokinė Justė Jasulaitytė tik ketvirtame etape nusileido varžovei ir iškovojo II vietą.

Mokiniai parodė puikias anglų kalbos žinias ir gebėjimą susikoncentruoti. Džiugu, kad šis konkursas jau tapo tradiciniu ir pamėgtu daugelio 2-4 klasių mokinių.

Anglų kalbos mokytojos Aida Liaudinskienė ir Ina Bikauskienė