„Pradinukų lyga – iššūkių mėnuo“

1b klasės mokiniai visą lapkričio mėnesį dalyvavo respublikiniame projekte „Pradinukų lyga – iššūkių mėnuo“. Šio projekto metu ugdė nuolatinius sportavimo įgūdžius bei paįvairino fizinio ugdymo pamokas.

Projektas skatino pirmokus aktyviai leisti laisvalaikį, atkreipti dėmesį į mitybos ypatumus. Organizatoriai atsiuntė visiems mokiniams knygeles, kuriose patys pildė asmenines sveikatinimo užduotis ir rinko taškus. Visus asmeninius taškus sumavome į bendrą klasės suvestinę. Kiekvieną mėnesio savaitę stebėjome skirtingas vaizdo pamokėles, kurias vedė mitybos specialistai ir Lietuvos sportininkai.

Organizatoriai už aktyvų dalyvavimą šiame projekte pirmokus gausiai apdovanojo. Visiems buvo įteikti diplomai, o kai kuriems mokiniams – gertuvės arba sportiniai krepšiai. Klasei buvo padovanoti futbolo kamuoliai, sporto aikštelės žymekliai ir žaidėjų liemenės.

Po šio projekto klasės veiklose ir toliau taikome tam tikrus išmoktus pratimus ir žaidimus, naudojamės mitybos specialisto rekomendacijomis.

1b klasės auklėtoja Neringa Kušlienė