Kosminė kelionė kartu su Talentais

Penktadienio popietę progimnazijos mokiniai leidosi į neįprastą kelionę. Dvi „ateivės iš kosmoso“, skriejusios visatos erdve ir apsilankiusios įvairiose planetose, užfiksavo nemažai keistų reiškinių ir pakvietė į juos pasižiūrėti.

Planetų aptikta išties įvairių: „Skonio“, „Kiškių studijos“, „Vorų“, „Drugelių“, „Juodosios skylės“, „Natų“, „Triukšmo“… netgi „Skarelių“! Svarbiausia, kad jų gyventojai – ypatingi ir talentingi: vieni dainuoja, šoka, groja įvairiais instrumentais, repuoja,  kiti piešia, tveria iš smulkiausių detalių „statinius“, sportuoja, geba muzikuoti puodeliais – visi kūrybingi, svajojantys, o svarbiausia – taikūs. Pasirodo, visose planetose labai svarbi draugystė.

Šioje kelionėje kartu su mokiniais dalyvavo nemažai tėvelių, kurie negailėjo meniškiems pasirodymams aplodismentų ir šypsenų.

Visiems  dalyvavusiems Talentams, klasių vadovams ir mokiniams, padėjusiems organizuoti šį nuotaikingą renginį, įteiktos organizatorių padėkos. Padėkota ir scenarijaus autorei – pradinio ugdymo mokytojai Žanetai Galinytei.

Iki naujų susitikimų su kūrybiškais ir linksmais Talentais!

Pavaduotoja ugdymui Vilma Anelauskienė