Pusiaužiemio muzikinė kaukė

Paskutinę sausio savaitę mokinių taryba progimnazijoje organizavo „Pusiaužiemio muzikinę kaukę“. Renginyje dalyvavo nemažas būrys talentingų 1–8 klasių mokinių. Jų pasirodymus vertino komisija, kuriai teko pasukti galvas, kam skirti prizines vietas, nes  pasirodymai buvo vieni už kitus gražesni, išradingesni. Palaikyti dalyvių susirinkę žiūrovai negailėjo atlikėjams plojimų.

1–4 klasių grupėje puikiai savo vokalinius gebėjimus atskleidė trečiokių – Saimos Čirvinskaitės ir Vestos Tamošiūnaitės duetas, laimėjęs I vietą. Pirmokei Rusnei Rudzevičiūtei paskirta II vieta, o antrokų Saulės Povilaitytės ir Emilijos Didvalytės, Arno Biriuko ir Justo Alavočiaus duetai bei 3 klasės mokinys Danielius Navickas pasidalino III vietomis.

Vyresniųjų grupėje dvi solistės muzikinius kūrinius atliko gyvai: tai 7 klasės mokinė Kamilė Vilčinskaitė, kuriai paskirta I vieta, ir 6 klasės mokinė Julija Jasulaitytė, laimėjusi III vietą. Tokia pat vieta džiaugėsi ir penktokių Deimantės Čiuplytės ir Dijos Vereniūtės duetas. Aktyviausiai renginyje dalyvavo 6 klasės mokiniai kartu su savo vadove I. Bikauskiene. Jiems atiteko II vieta.

Estetišku ir itin kūrybišku pasirodymu žiūrovus džiugino ketvirtokai, paruošę ne tik dainą, bet ir šokį. Tai Samanta Anelauskaitė, Gustė Volteraitytė, Austėja Mickutė ir Rapolas Rudzevičius. Originaliai pasirodė ir tos pačios klasės duetas – Deimilė Griūnaitė ir Lukas Petrauskas.

Sėkmingas buvo renginio vedėjų, 5 klasės mokinio Andriaus Skamarako ir 6 klasės mokinės Emilijos Eidukaitytės, debiutas.

Kitais metais tikimės sulaukti dar daugiau dalyvių ir netikėtų muzikinių staigmenų.

Mokinių tarybos vadovės I. Bikauskienė

ir V. Anelauskienė