Progimnazijos sportininkų triumfas

Lapkričio 7 dieną, antradienį, Kybartuose vyko rajoninės bendrojo lavinimo mokyklų 5–6 klasių kvadrato varžybos. Dėl nedidelio dalyvaujančių komandų skaičiaus tą pačią dieną varžėsi mergaitės ir berniukai: abejose grupėse po tris komandas.

Mūsų berniukai, nusileidę Vilkaviškio Salomėjos Nėries pagrindinės mokyklos komandai, atkakliai kovėsi su Kybartų „Saulės“ progimnazijos sportininkais. Išlyginę rezultatą setais 1-1 ir pirmavę trečiojo seto viduryje, tikėjosi, kad iškovos pergalę, tačiau viskas pakrypo netikėta linkme ir komanda užėmė III vietą. Kur kas geriau sekėsi mergaitėms: jos pirmą susitikimą po atkaklios kovos prieš Kybartų mergaičių komandą laimėjo 2-0. Dėl pirmosios vietos susitiko su Salomėjos Nėries mokyklos komanda. Pirmą setą laimėjo mūsų sportininkės, tačiau antrame buvo stipresnės varžovės. Vis dėlto lemiamoje kovoje mūsiškės kovojo dar atkakliau ir šiame turnyre triumfavo.

Mergaičių komanda, pergalingai laimėjusi varžybas ir iškovojusi I vietą, įgijo teisę atstovauti progimnaziją ir rajoną zoninėse varžybose.

Ačiū visiems mokiniams, dalyvavusiems kvadrato varžybose ir garbingai atstovavusiems mūsų mokyklą.

Kūno kultūros mokytojas Tomas Bonkevičius