Savivaldybės dovana džiaugėsi ir ąžuoliečiai

Vilkaviškio kultūros centre rugsėjo 15 d. vyko puikių ugdymosi rezultatų, laimėjimų olimpiadose, konkursuose, varžybose pasiekusių mokinių ir juos ugdžiusių mokytojų pagerbimo šventė.

Ši šventė – atlikėjo Vido Bareikio ir grupės koncertas – Vilkaviškio rajono savivaldybės padėka rajono gabiausiems mokiniams, kurie praėjusiais mokslo metais garsino mūsų kraštą ne tik šalyje, bet ir už jos ribų, bei mokytojams, lydintiems jaunus talentus atradimų kelyje.

 Dovana džiaugėsi „Ąžuolo“ progimnazijos mokinys Žygimantas Narušis, Tarptautinėje matematikos olimpiadoje „KINGS“ užėmęs I vietą respublikoje (mokytoja Zita Šestilienė),  taip pat respublikiniame eilėraščių konkurse, skirtame poeto A. Matučio 100-osioms gimimo metinėms paminėti,  laimėjęs I vietą (mokytoja Vilma Anelauskienė).  

 Pernai 8 klasėje mokęsis Arnas Biriukas sukūrė skaitmeninį plakatą „Su atšvaitu saugiau“ ir respublikoje užėmė I vietą, o Lukas Mc Donald konkurse „Interneto trolis“ – III vietą (mokytoja Diana Maksimavičienė).

Technologijų olimpiados respublikiniame etape rajoną  atstovavo Austėja Jakštytė. Jos mokytojas Jonas Kaminskas.

Nemažas būrys labai gerai besimokančių mokinių atkeliavo į šventę kartu su tėvais. Tai buvę penktokai Tautvydas Narušis, Miglė Šeštakauskaitė, Smiltė Šeštakauskaitė, buvę 6 klasės mokinės Liepa Vaškelytė ir Ligita Katkevičiūtė, 7 klasę vien tik aukštesniuoju lygiu baigę Justas Bakšys, Eligijus Štaraitis ir Žygimantas Narušis bei buvęs aštuntokas Simonas Biskys.

Dailės ir technologijų mokytoja Diana Maksimavičienė