Finalinės šachmatų varžybos

Sausio 18 dieną vyko Vilkaviškio rajono švietimo įstaigų finalinės šachmatų varžybos. Jose dalyvavo 46 geriausi rajono mokyklų šachmatininkai. Čia galėjo dalyvauti tik savo mokyklų turnyruose, savo amžiaus grupėse iškovoję pirmąsias vietas mokiniai, o taip pat šachmatų klubo nariai.

Mūsų mokyklą šiose varžybose atstovavo 9 mokiniai: Česnavičiūtė Monika 1a kl,  Ramanauskas Adrijus 2a kl., Mikalauskaitė Justina 3 kl., Ivanauskas Deimantas 3 kl., Ivanauskas Deividas 5a kl., Šeštakauskaitė Miglė 6 kl., Narušis Tautvydas 6 kl., Štaraitis Eligijus 8 kl., Narušis Žygimantas 8 kl. Vieniems mūsų mokiniams šios varžybos buvo gera pradžia ir patirtis, kitiems – tikslas iškovoti aukščiausias vietas.

Džiugu paminėti, kad visi mūsų mokiniai patyrė pergalės džiaugsmą ir įgijo varžybinės patirties. Geriausiai šiose aukšto lygio varžybose sekėsi ir pavyko iškovoti medalius savo amžiaus grupėse šiems mokiniams:

Ramanauskui Adrijui – III vieta

Narušiui Žygimantui – III vieta

Narušiui Tautvydui – II vieta

Ivanauskui Deimantui – I vieta

Ivanauskui Deividui – I vieta

Verta paminėti, kad Žygimantui Narušiui pritrūko tik pusės taško iki absoliutaus varžybų nugalėtojo vardo tarp vaikinų, – jis liko antras.

Ačiū visiems dalyvavusiems ir linkiu siekti savo tikslų šioje sporto šakoje.

Fizinio ugdymo mokytojas Tomas Bonkevičius