Džiugi sėkmė kūrybiniuose konkursuose

Pasibaigus Europos Parlamento nario profesoriaus Liudo Mažylio organizuotam eilėraščių ir esė konkursui „Švenčiu Lietuvą“, praėjusią savaitę mokyklą pasiekė Profesoriaus paskatinamasis diplomas 8 klasės mokiniui Žygimantui Narušiui ir padėka lietuvių kalbos ir literatūros mokytojai Vilmai Anelauskienei.

„Be Jūsų, mieli mokiniai ir Mokytojai, triūso, atkaklumo ir neabejingumo nebūtų ir šio konkurso“ – rašoma EP nario L. Mažylio padėjėjos S. Tamašauskienės atsiųstame laiške.  

Apie profesoriaus organizuojamą šių metų konkursą galite paskaityti nuorodoje ir susipažinti su Žygimanto eilėraščiu „Vasario rytas“.  

Kovo 1 d. mokykloje vyko 53-iojo tarptautinio jaunimo epistolinio rašinio konkurso antrasis  (rajono) etapas. Žygimantas konkursui parašė laišką ateities kartoms apie pasaulį, kurį tikisi, kad jos paveldės. Mokinys pripažintas antrojo etapo laureatu, apdovanotas Vilkaviškio rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjos Žydrės Žilinskienės padėkos raštu, o jo darbas išsiųstas į Šalies etapą.

Sveikiname Žygimantą, linkėdami ir ateityje nestokoti kūrybinio įkvėpimo literatūriniam žodžiui.