Prizinė vieta kūrybos konkurse

Kovo mėnesį vyko poezijos ir prozos kūrybos konkursas ,,Iš Tavo lūpų – į mano širdį, iš mano lūpų – į Tavo širdį “, kurį organizavo Vilkaviškio vyskupijos katechetikos centras. Konkurso tikslas – atskleisti poezijos ir prozos žodžio galią, kreipiantis į Kūrėją.

Mokiniams ruoštis konkursui padėjo tikybos mokytoja Laimutė Penkaitienė, lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Jolita Deksnienė. Eilėraščius kūrė Jorūnė Žilinskaitė (3 kl.), Ema Plečkaitytė (3 kl.), Akvilė Sušinskaitė (3 kl.), Smiltė Šeštakauskaitė (6 kl.), Greta Mažeikaitė (6 kl.), Gabija Borutaitė (7 kl.), Justė Dubickaitė (7 kl.).

Sėkmė lydėjo šeštos klasės mokinę Miglę Šeštakauskaitę, kuri konkurse užėmė II vietą 5–8 klasių kategorijoje. Miglės eilėraštis Facebook paskyroje surinko daugiausiai patiktukų. Balandžio 18 d. mokinė vyko į apdovanojimų renginį Marijampolėje, skaitė ir klausėsi kitų mokinių kūrybos, buvo apdovanota diplomu ir prizu. Po renginio organizatoriai pakvietė į Agapę visus laimėtojus pasivaišinti ir pabendrauti. Lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Jolita Deksnienė