Spartakiada Gižų Kazimiero Baršausko mokykloje-daugiafunkciniame centre

Gegužės 12 d. progimnazijos 1–4 klasių mokinių komanda dalyvavo rajoninėje IX spartakiadoje, skirtoje prof. Kazimiero Baršausko 113-osioms gimimo metinėms paminėti. Spartakiadoje taip pat dalyvavo Alvito ir Virbalio pagrindinių mokyklų pradinių klasių komandos. Gižų mokyklos bendruomenės nariai šiltai priėmė visas komandas, paaiškino varžybų užduotis. Mokiniai dalyvavo šaškių, smiginio, kamuoliuko metimo, šuolio į tolį, 100 m. bėgimo, kvadrato varžybose, linksmosiose estafetėse.

Mūsų komandos nariams labai gerai sekėsi asmeninėse rungtyse: 4 klasės mokinė Gustė Volteraitytė 100 m. bėgime laimėjo II vietą, 3 klasės mokinys Jokūbas Žukas – III vietą, šuolio į tolį rungtyje 4 klasės mokinė Austėja Mickutė laimėjo I vietą, 3 klasės mokinys Gytis Vieraitis  – II vietą, 3 klasės mokinys Matas Buzas – III vietą. Šaškių varžybose 2 klasės mokinys Ąžuolas Gataveckas iškovojo II vietą, o smiginio rungtyje 4 klasės mokinė Mila Bazanova – I vietą.

Progimnazijos mokiniai labai stiprūs buvo linksmųjų estafečių varžybose, kuriose iškovojo II vietą, o kvadrato varžybose ir estafetėse buvo pirmi tarp visų dalyvavusių mokyklų komandų. Nugalėtojai buvo apdovanoti padėkos raštais ir medaliais.

Dėkojame Gižų K. Baršausko mokyklos – daugiafunkcinio centro bendruomenei už pakvietimą į spartakiadą, už šiltą priėmimą ir glaudų bendradarbiavimą.

Kūno kultūros mokytojas Tomas Bonkevičius