„Ąžuolo“ progimnazijoje nauja vadovė

Gegužės 3-ąją dieną „Ąžuolo“ progimnazijai pradėjo vadovauti Gileta Naujokienė. Dar prieš pamokas naująją vadovę mokytojų kolektyvui pristatė Savivaldybės meras Algirdas Neiberka, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Daiva Riklienė bei Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Alma Finagėjevienė.

Naujoji direktorė nekantravo pasisveikinti su mokiniais ir pertraukos metu, prisėdusi ant pačios atsineštos raudonoskarštos“, prasmingais simboliais įvardintos kėdės, pasiūlė vaikams užduoti jai klausimų. Vaikai buvo drąsūs ir smalsavo apie pedagoginę patirtį, direktorės norus, netgi apie tai, ar ji pratęsė mokslo metus, ar valstybė. „Karšta“ kėdė liko mokyklos koridoriuje: ant jos galės pasėdėti kiekvienas, norintis paatvirauti ar pasisemti stiprybės, be to, kiekviena kėdės koja lai simbolizuos progimnazijoje sutartas vertybes: atsakomybę, sąžiningumą, bendradarbiavimą, draugystę ir sveikatą. Panorėję ugdytis oratorinius gebėjimus mokiniai ją galės panaudoti kaip pakylą kalbai sakyti.

Šmaikščiai pabendravusi su mokiniais naujoji vadovė šiltai priėmė sveikinimus iš Mokinių tarybos atstovų, kurie linkėjo kantrybės, ryžto, neišsenkančios energijos ir sėkmės.

Pavaduotoja ugdymui               V. Anelauskienė