Šachmatų pirmenybės

Spalio 26 dieną progimnazijoje vyko jau 2-osios mūsų mokyklos  šachmatų pirmenybės. Jas organizavome kartu su Vilkaviškio šachmatų klubu „Širvinta“ , kuris įsteigė prizus nugalėtojams ir prizininkams.

Turnyre dalyvavo net 42 progimnazijos mokiniai. Buvo varžomasi šešių ratų sistema, po kurių paaiškėjo nugalėtojai ir prizininkai.

1–2 klasių grupėje: III vieta – Motiejus Janulaitis 2a kl., II vieta – Jokūbas Šukys 2a kl., I vieta – Adrijus Ramanauskas 2a kl.

3–4 klasių grupėje: III vieta – Simas Langaitis 4 kl., II vieta – Ąžuolas Jankauskas 3 kl., I vieta – Deimantas Ivanauskas 3 kl.

5–6–7 klasių grupėje: III vieta – Jokūbas Striokas 5b kl., II vieta – Tautvydas Narušis 6 kl., I vieta – Deividas Ivanauskas 5a kl.

Visi prizininkai buvo apdovanoti medaliais.

Buvo varžomasi ir tarp klasių. Pagal surinktus geriausių trijų klasės žaidėjų taškus III vietą laimėjo 4 klasė, II vietą iškovojo 5a klasė ir geriausia šioje kategorijoje tapo 3 klasė. Geriausios klasės apdovanotos diplomais.

Taip pat buvo renkami absoliutūs nugalėtojai – berniukas ir mergaitė, kuriais tapo Deimantas Ivanauskas, 3 klasės mokinys, ir Miglė Šeštakauskautė, 6 klasės mokinė. Jie apdovanoti įspūdingomis taurėmis.

Ačiū visiems mokiniams dalyvavusiems varžybose. Malonu, kad dalyvių skaičius didėja ir į šias varžybas įsitraukia ir mažieji mūsų progimnazijos mokiniai.

Žaiskite, tobulėkite ir susitiksime kitais metais.

Fizinio ugdymo mokytojas Tomas Bonkevičius