CINAMONU KVEPIANTI MOKYKLA

Lapkričio 6-ąją Lietuvoje organizuojama Pyragų diena. Šią dieną visi kviečiami kepti pyragus ir parduoti juos kolegoms, bičiuliams ar mokslo draugams, o surinktas lėšas kam nors paaukoti.

Mokyklos tarybos nariai vieningai pritarė šiam saldžiam renginiui, o surinktas lėšas nusprendė paskirti mokyklos sensorinio kambario įrengimui.

Pirmąją dieną po atostogų vaikai skubėjo į mokyklą, rankose nešdami dailiai supakuotus kepinius: tortus, pyragus, keksiukus, įvairius desertus. Prekiauti skanumynais buvo pasiruošę daugiau nei 80 mokinių. Aktyviausi kepėjai, kuriems talkino atsakingi ir kruopštūs tėveliai, buvo pradinukai. Net penkiolika 1a klasės mažųjų kulinarų siūlė savo gardumynus, o tėveliai noriai prisidėjo pinigine parama, kuri ženkliai papildė surinktų lėšų sumą.

Per ilgąją pertrauką mokykla pakvipo cinamonu, vanile, uogiene, medumi ir daugybe kitų viliojančių aromatų. Netrūko šurmulio, zujo pirkėjai. Tą dieną neliko nei vieno, neragavusio pyrago.

Pasibaigus renginiui, buvo suskaičiuotos ir perduotos mokyklos direktorei surinktos lėšos – 806 eurai.

Nuoširdžiai dėkojame naują kadenciją pradėjusiai Mokyklos tarybai už iniciatyvą ir sėkmingai įgyvendintą idėją. Ačiū tėveliams, kurie moko ir skatina savo vaikus dalyvauti kilniose paramos akcijose. Ačiū mokiniams už pagalbą, ruošiant renginį.

Būtent tokių dienų dėka mes pamatome, kokia stipri yra mūsų bendruomenė. KARTU MES GALIME VISKĄ.

Mokyklos tarybos pirmininkė Ina Dubickienė